Информация

За нас

Ние сме „Смарт Ателие“ и изработваме персонализирани и бутикови продукти, уникални и персонализирани ключодържатели, декорации и удобства, подходящи както за лично ползване, така и като прекрасен подарък към близки и приятели.

Ние сме двама ентусиасти, които в процеса на търсене на естетика и удобство за нас самите разработваме страхотни продукти. Желаем да ги споделим с вас!

Надяваме да успеем да провокираме вашия интерес и да предизвикаме усмивка в забързаното ви ежедневие или да зарадваме ваши близки с красиви и персонализирани подаръци.

На вас желаем приятно разглеждане, на нас си желаем доволни и усмихнати клиенти!

Материали

Детайлите за нашите продукти изработваме чрез 3D принтиране. Използваме само гарантирано безвредни и висококачествени материали.

Всички декоративни продукти с чисто естетични функции, изработваме от пластмаса, известна още като PLA. Тази пластмаса е екологична, твърда, трайна, с прекрасни естетични свойства и ярки цветове.

Трябва да запомним, че продуктите от PLA са за употреба само на закрито и не бива да са в контакт с горещи предмети или използвани в гореща среда - над 50 градуса.

За продуктите предназначени за външна употреба или с функционално предназначение включващо механично натоварване, както и конструктивни елементи към декоративните ни продукти, изработваме от PETG (устойчив на UV лъчи) или ABS (механично здрав).

Срок за изработка

Стандартните срокове за изработка на единични бройки са следните:

  • Ключодържатели, нашийници, висулки, нашивки – 3 работни дни;
  • Табели, декорация, осветление, умен дом и удобства – 5 работни дни;
  • Изцяло индивидуални поръчки – 5 работни дни (обикновено, но доуточняваме според прочъката);

Възможна е и експресна изработка, за повече информация се свържете с нас – контактите са по-долу.

Ако не сте сигурни какъв е срокът за изработка на продукта, който поръчвате, моля свържете се с нас.

Въпреки, че правим всичко възможно да изпълним всяка поръчка дори по-бързо от този срок, за големи поръчки или изцяло индивидуални такива срокът може да нарасне. В този случай ще се свържем с Вас за потвърждение.

Доставка

Изпращаме по куриерска фирма Еконт Експрес. Изпращаме и извън България стига да е сред държавите, до където доставят Еконт. Сроковете за доставка зависят изцяло от Еконт. Те обикновено са:

  • до офис – следващия работен ден;
  • до личен адрес – от 1 до 3 работни дни – в зависимост от населеното място (до някои малки населени места може да са необходими и повече дни).
За поръчки над 200лв ще се възползвате от безплатна доставка.
Личното вземане от нашия офис е възможно след авансово заплащане по банков път. Ще имате възможност да изберете "банков път" като метод на плащане при потвърждение на вашата поръчка.

За уточняване на лично вземане използвайте следните контакти:

„Смарт Ателие“ ЕООД

Телефон: +359 897 612 249

Е-mail: TheSmartAtelier@gmail.com

Адрес: София, бул. България 106 (ж.к. Манастирски Ливади)

Индивидуални проекти

Ако имате нестандартна идея за персонализиран подарък или пък ви е необходим завършващ елемент, за да приключите ремонта най на края, пишете ни! Вече имаме опит в изработването на продукти, които са строго специфични, индивидуално проектирани и пасващи на точно определено място.
Вярваме, че заедно ще успеем да намерим най-доброто решение, с което да допълним цялостната визия. Проектите ни вижте в категория [Индивидуални проекти].

Контакти

„Смарт Ателие“ ЕООД

Телефон: +359 897 612 249

Е-mail: TheSmartAtelier@gmail.com

Адрес: София, бул. България 106 (ж.к. Манастирски Ливади)